360 graders cirkellaser

Varunummer: 912128

Värde: 899 kr.

Oavsett om du ska kakla väggen, hänga upp tavlor på samma höjd, nivellera ett golv eller få fall på uteplatsen så är en cirkellaser ett helt genialt verktyg, som besparar dig många timmars arbete med vattenpass och rätskiva.

När du väl har testat att arbeta med cirkellasern känner du ganska snabbt att du inte kan klara dig utan den. Den klarar alla svåra mätarbeten superenkelt och ultraprecist, eftersom den kraftiga laserstrålen lyser hela vägen runt i exakt samma höjd.Egenskaperna hos den helt nya cirkellasern från Tech-pro är helt i topp:

  1. Selvnivellerande – laserstrålen är i nivå, även om du ställer lasern på ett ojämnt underlag
  2. Jämnar ut ojämnheter i underlaget på upp till 4 grader
  3. Precision på 0,5 mm
  4. Räckvidd på hela 10 m
  5. 12 timmars användningstid
  6. Standardfäste till fotostativ

Ännu en fördel med att använda en cirkellaser är att du har båda händer fria att kunna arbeta med. Om hyllorna ska sitta rakt på väggen så har det aldrig varit lättare än det är nu.

Det är inte alltid som “rakt” är det samma som “i nivå”. Om du t.ex. ska montera upp ett trappräcke, räcker det traditionella vattenpasset inte riktigt till. Du kan därför låsa laserlinjen på cirkellasern, så att den följer själva räcket, och du kan få fram en exakt diagonal linje som följer trappan.