Uppsägning

Du kan säga upp din prenumeration genom att klicka på Gå till Avsluta prenumeration.

Tänk på att du inte längre kommer att ha tillgång till att läsa de digitala tidningarna i Wype om du avbryter tidningsprenumerationen. I samband med din uppsägning informerar vi t.ex. om när du ska säga upp prenumerationen för att undvika att det övergår till en ny betalningsperiod, hur många fler tidningar du får levererade samt när din digitala åtkomst upphör.

Om du har fler frågor kan du kontakta Kundtjänst genom att skriva HÄR eller ringa 08-555 454 00.

Vanliga frågor

Kan jag läsa mina digitala tidningar om jag säger upp min prenumeration?

När du säger upp din prenumeration har du endast tillgång till den digitala utgåvan av tidningen tills prenumerationen löper ut.

Varför har jag fått en tidning när jag har sagt upp min prenumeration?

Din uppsägning träder i kraft först när du har fått samtliga tidningar i betalningsperioden. Vi skickar därför de tidningar som ingår i den betalningsperiod du redan har fått avi för.

Vad händer när jag säger upp min tidningsprenumeration?

Om du har mottagit den första tidningen i din betalningsperiod eller om den första tidningen är på väg till din adress träder din uppsägning i kraft efter att du har mottagit samtliga tidningar i betalningsperioden.
Du har även fortsatt tillgång till din digitala tidning under den perioden.

Har du även en Wype-prenumeration kommer priset för denna att stiga när tidningsprenumerationen löper ut.

När kan jag säga upp min prenumeration?

Du kan säga upp din prenumeration när som helst.

  • Om du har mottagit den första tidningen i din betalningsperiod eller om den första tidningen är på väg till din adress träder din uppsägning i kraft efter att du har mottagit samtliga tidningar i betalningsperioden.
  • Om du är prenumerant på Wype eller en annan av våra digitala produkter gäller din uppsägning från slutet av betalningsperioden. Du har därför fortsatt tillgång under hela den perioden du har betalat för.
  • Prenumererar du på en bokserie måste vi ta emot din uppsägning senast fem dagar efter att du tagit emot din senaste bok.
  • Avseende årsböcker måste vi ta emot din uppsägning senaste 30 dagar efter att du tagit emot din senaste bok.