Aktivitetsklocka

Varunummer: 912890

Värde 750 kr

Aktivitetsklocka + den digitala bilagan: ”BLI FIT med promenader och styrketräning”

Upplev den nästan magiska motivationsboosten som en aktivitetsklocka ger, och promenera dig till en starkare kropp och bättre kondition med träningsprogrammet ”Smal med promenader och styrketräning”.

Aktivitetsklockan, Active Fit Tracker, är mycket mer än en stegräknare – den hjälper dig att nå dina mål och fortsätta med dina sunda vanor.

Active Fit Tracker:
motiverar dig att röra dig mer genom stegräknare, ruttspårning och dagliga mål
hjälper dig att hålla koll på ditt kaloriintag
ger dig sinnesro genom guidade andningsövningar
ger dig information om din sömnkvalitet
påminner dig om att dricka vatten
kan mäta din puls.

Tillsammans med din aktivitetsklocka får du det effektiva 10-veckorsprogrammet “BLI FIT med promenader och styrketräning”, som är skräddarsytt för dig som vill gå dig till en starkare kropp och en bättre grundkondition.

Aktivitetsklockan kan enkelt anslutas till din telefon:
Klockan är enkel att använda, så det går snabbt att komma igång. Det finns en utförlig bruksanvisning på svenska, som du får i ditt bekräftelsemejl, och du kan ladda ner den tillhörande appen i App Store eller Google Store.

Med den snygga aktivitetsklockan kan du även läsa sms, svara på telefonsamtal och till och med aktivera utlösaren på telefonens kamera.

Med din nya aktivitetsklocka och det kompletta träningsprogrammet är du bara 10 veckor från att både se och känna skillnaden i kroppen!