Bluetooth gimbalstabilisator till mobiltelefonen

Varunummer: 912646

Värde: 649 kr.

Smart gimbalstabilisator till mobiltelefonen

  1. den inbyggda motorn styr stabiliseringen och kompenserar för skakningar på både lodräta och vågräta axlar medan du är i rörelse
  2. filmar snygga videor helt utan skakningar
  3. kan fjärrstyras via Bluetooth
  4. fungerar även som stativ till bilder och videor
  5. enkel att ta med på utflykten.

Nu är det äntligen slut på skakiga och oskarpa bilder och videor som är gjorda med telefonen. Lösningen är den här smarta gimbalstabilisatorn som är perfekt för att hålla din smartphone stabil när du filmar. Du får snygga videor med svepande rörelser, helt utan skakningar. Placera helt enkelt telefonen i hållaren överst på gimbalstabilisatorn och starta den inbyggda ljudlösa motorn.
Gimbalstabilisatorn hittar då automatiskt balansen med din telefon och ser till att den håller sig stabil medan du rör dig, oavsett om skärmen är vågrät eller lodrät. Gimbalstabilisatorn kan förlängas så att du till exempel kan filma dig själv och din omgivning på semestern.
En liten smart fjärrkontroll gör det möjligt att ta stillbilder eller filma videor på avstånd från telefonen så att du själv kan vara med på bilderna, eller till exempel fjärrstyra kameran för att komma nära inpå djur.