Fotokit med belysning

Varunummer: 912613

Värde: 599:-

Med detta kompletta set kan du äntligen belysa dina motiv på ett enkelt, vackert och effektivt sätt. Belysningen tar dina porträtt och närbilder till en ny nivå och förvandlar vardagsrummet till en professionell fotostudio.
I detta speciella kit får du tillsammans med fotolampan även en powerbank som driver lampan när du är utomhus. Den medföljande powerbanken kan också användas för att ladda telefonen, kameran osv.
I setet ingår dessutom ett stativ som du kan sätta lampan – eller kameran – på. Naturligtvis kan du hålla ringlampan i handen eller sätta den runt objektivet när du fotograferar närbilder, till exempel makro. Stativet kan justeras på höjden.


Lampans ringformade design fördelar ljusmängden och ger ett jämnt och fint ljus som tar bort fula skuggor i bilderna – dessutom ger den effektfulla små ringformade speglingar i ögonen på dina porträtt.
Ringlampans ytterdiameter är 16 cm och belysningen består av totalt 48 små LED lampor. Det är möjligt att justera färgtemperaturen efter behov. Ljusstyrkan kan ställas in i tio nivåer.
Specifikationer
Invändig diameter: 11 cm
Ytterdiameter: 16 cm
LED lampor: 48 st.
Ljusstyrka: 10 nivåer
Färgtemperatur: 2900 till 5600 K
Vikt: 250 gram
Powerbank: 5000 mAh
Stativhöjden: 50-110 cm