Kombilaser

Varunummer: 912435

Värde: 299 kr.

Den nya kombilasern i känd Tech Pro-kvalitet är ett genialt litet verktyg som gör arbetet enklare och säkrare. Upphängning och montering blir helt rakt, oavsett vad du ska sätta upp.

  1. Om du t.ex. ska hänga upp tavlor på två olika väggar så ser den horisontella laserstrålen till att ovankanterna kommer hänga i nivå med varandra.
  1. Om du ska sätta en infattning runt en dörr kan du styra den vertikala laserstrålen och vara helt säker på att infattningen kommer sitta helt vertikalt.
  2. Ska du kakla en vägg går det lekande lätt med krysslasern, eftersom du på samma tid får koll på både de vertikala och horisontella fogarna.
  3. Utöver laserfunktionerna sitter det även tre libeller i kombilasern; en lodrät, en vågrät och en 45 graders-libell. De är en stor hjälp till alla typer av monteringar.
  4. I kombilaserns ena ände gömmer det sig ett 2,5 meter måttband av stål. Måttbandet är lätt att dra ut och tack vare en kraftig fjäder åker det in igen när du är klar med det.
  5. I botten av kombilasern sitter en 15 cm lång stållinjal som du kan använda att skära efter.

Kombilasern har ungefär samma storlek som en ihopfälld tumstock och passar därför rakt ner i fickan i arbetsbyxorna. Det innebär att du alltid har den nära till hands, och därför kommer du använda laserfunktionerna oftare än om du först skulle behöva gå till verkstaden och leta fram en laser.

  1. Kombilasern levereras med ett multijusterbart stativ som kan låsas fast i alla tänkbara vinklar.
  2. Det medföljer batterier, så kombilasern är klar att användas när du tar emot den. I lådan finns också en extra uppsättning batterier.