Nordic Wake up light

Varunummer: 912709

Värde: 550 kr.

Så här får du ordning på dygnsrytmen
Den minskade mängden solljus under hösten och vintern kan skapa problem för kroppens naturliga dygnsrytm. Påverkar mindre solljus även din sömn, eller har du svårare att komma upp på morgonen när det är mörkt när väckarklockan ringer? Då borde du testa en wake up light.

En wake up light är en väckarklocka, som väcker dig med hjälp av ljus. Precis som solen sakta stiger och sprider ljus på morgonen ökar ljusstyrkan på wake up light, så att du vaknar på ett mildare och mer naturligt sätt.

Ljuset i väckarklockan kan kombineras med olika ljud – allt från ett klassiskt alarm till naturljud som väcker dig på ett mjukt sätt.

Wake up light har också en solnedgångsfunktion där du kan ställa in så att ljuset släcks på 10, 30 eller 60 minuter, så att din kropp långsamt varvar ner för dagen och ställer in sig på att sova.

På så sätt ger wake up light de bästa förutsättningarna för både kväll och morgon. Skippa att bli väckt av din mobiltelefon, lämna den utanför sovrummet och bädda för en optimal nattsömn.

Wake up light är mer än en väckarklocka, men precis lika enkel att använda. Den har dessutom flera funktioner, så du kan skräddarsy den efter ditt sömnbehov:

– Mjukt ljus, som väcker dig på morgonen och får dig att somna på kvällen.
– Ljuset kan ställas in – du kan välja mellan tre olika ljusstyrkor och sex olika färger – perfekt till barnrummet.
– Den har snooze-funktion och en sovtimer för kvällen med tre olika tidsintervaller.
– Vakna till ljudet av naturen, en klassisk ringsignal eller bara det stigande ljuset: Du har sju olika valmöjligheter.
– Stilren och diskret design

Extra till dig: Digital bilaga “Sov dig sund”
Lär dig mer om din sömn, få tips till bra kvällsrutiner och läs hur du undviker att bli tjuvad på sömnen av 7 vanliga sömnbovar med vårt stora sömntema..