WiFi-mikroskop

Varunummer: 912513

Nu kan du förstora och fotografera även de minsta detaljer som inte ens kan uppfattas av det mänskliga ögat. Supermakro-kameran tar dig nämligen mycket närmare motivet än vad till och med makroobjektiven i proffsklass klarar av.

Med den här supermakro-kameran kan du förstora ditt motiv upp till 1000 gånger och fånga helt otroliga detaljer. Den återger utan problem t.ex. vart och ett av de mikroskopiska och färgstrålande fjällen på en fjärilsvinge.

Kameran kan också spela in video och har en inbyggd justerbar LED-lampa så att du kan få perfekt ljus på dina motiv. Supermakro-kameran styrs med hjälp av en särskild app via wifi, vilket gör det både enkelt och roligt att komma nära en värld som du vanligen inte ser.

Bilderna överförs trådlöst till din mobil på en bråkdels sekund så att du kan dela de fantastiska resultaten med familj och vänner som inte kommer att tro sina ögon.

Kameran förstorar mellan 50 och 1000 gånger, och det medföljer ett litet bordsstativ som gör att kameran står stabilt. Makrokameran kan naturligtvis också användas tillsammans med Mac och PC.