Tidningar

Anmälan till automatisk kortbetalning

Automatisk betalning är det lättaste sättet att betala din prenumeration. Anmäl dig med ditt betal- eller kreditkort. Därefter kommer betalningen för din löpande prenumeration automatiskt att dras från detta.

Automatisk kortbetalning visas alltid på din kontoöversikt, och du kan när som helst avanmäla dig från automatisk kortbetalning genom din internetbank eller på www.kundtjanst.nu, om du vill byta till ett annat betalningssätt.
Om du får ett nytt betalkort eller om ditt kort spärras, kommer du att automatiskt avanmälas från automatisk kortbetalning. Du skall då anmäla det nya kortet på denna sida för att starta automatisk betalning igen. Om ett nytt kort inte anmäls övergår betalningen till girokort.

För att godkänna ditt kort reserveras 1 kr när du anger dina kortuppgifter. Beloppet kommer inte att dras men det kommer synas i betalningsfönstret. Pengar kommer endast att dras från ditt kort vid betalning av din prenumeration.

Om du registrerar dig för automatisk kortbetalning och har en utestående faktura ska du använda “Betala inbetalningskort” för betalning av den utestående fakturan.

Copyright © 2020 Bonnier Publications