Uppdatering av profilinformation

Du kan uppdatera din profilinformation under menyalternativet Min profil. Här kan du ändra adress om du flyttar, så att du kan vara säker på att du får din nästa tidning eller bok.

Om du ska ändra namn eller e-postadress ombeds du kontakta kundtjänst via telefon.

08-555 454 00

Relaterade frågor

Hur lång tid tar det innan mina uppgifter raderas?

Det kan ta upp till 30 dagar innan ändringen syns i alla våra system.

Hur kan jag se vilka uppgifter ni har om mig eller bli raderad ur ert system?

Om du vill se vilka uppgifter vi har eller bli raderad ur systemet ska du skriva till kundtjänst, eftersom vi inte svarar på dessa typer av ärenden via telefon. Du kan läsa mer i vår dataskyddspolicy.

Hur avregistrerar jag mig från nyhetsbrevet?

Du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet via avregistreringslänken längst ner i nyhetsbrevet.

Kan jag ändra min e-postadress?

Om du vill ändra e-postadress ska du kontakta kundtjänst via telefon. Det är bara på det sättet vi kan säkerställa att du fortsatt kommer att få rätt information från oss om bland annat din prenumeration.

Till Profil